Engineering of werktuigbouwkunde de verschillen

De beste benadering om in een ingenieurs- of werktuigbouwkundige school te komen is de ingenieursroute. Als je werktuigbouwkundig ingenieur wilt worden, zul je waarschijnlijk een opleiding werktuigbouwkunde gaan volgen en daarna het ingenieursvak in gaan, de gewone route naar Engineering. Als je een ingenieurstudent wilt zijn en werktuigbouwkunde wilt doen, zul je waarschijnlijk in het ingenieursonderwijs gaan en een werktuigbouwkundige afdeling of programma vinden, hoewel er een paar uitzonderingen zijn.

 De vereisten zijn vaak streng

Hoe dan ook, de vereisten om toegelaten te worden tot ingenieursopleidingen zijn veel veeleisender dan de vereisten om toegelaten te worden tot afdelingen werktuigbouwkunde. Bij de keuze om werktuigbouwkundig ingenieur of student werktuigbouwkunde te worden, is het niet altijd een goed idee om te kiezen voor het vakgebied ontwerpen en engineering. Daar zijn verschillende redenen voor:

Als je ervoor kiest student bouwkunde te worden, krijg je over het algemeen veel minder betaald dan als je werktuigbouwkundig ingenieur bent. De loonkloof varieert, maar doorgaans verdienen afgestudeerden Engineering professional veel meer dan studenten werktuigbouwkunde. In de ingenieurswetenschappen is dit verschil relatief klein, maar in de werktuigbouwkunde is het groter. Veel mensen maken zich ook zorgen over het feit dat ze wel afstuderen als ingenieur, maar geen baan kunnen vinden als ze van de universiteit afkomen. Als je voor werktuigbouwkunde kiest, is de kans groter dat je een baan als werktuigbouwkundige vindt dan als student werktuigbouwkunde.

 Verschillen zijn klein, maar wel aanwezig

Omdat het verschil tussen ingenieursstudenten en bouwkundestudenten relatief klein is, zijn studenten geneigd zich meer te richten op het worden van ingenieur. Dus als je kiest voor werktuigbouwkunde, zal je doel waarschijnlijk zijn om zo veel mogelijk engineering te leren en af te studeren met de hoogste hoeveelheid engineeringopleiding die je aankunt. Werktuigbouwkunde studies richten zich meestal meer op engineering dan engineering studies in het algemeen, dus als je naar engineering school gaat, zul je waarschijnlijk meer tijd besteden aan de engineering studies dan je zult besteden aan werktuigbouwkunde cursussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *