Is een 085 nummer aanvragen een goed idee?

Voor mijn onderneming ben ik veel onderweg. Nu is dat op zich niet zo’n groot probleem omdat mijn onderneming niet vereist dat er ook fysiek iemand aanwezig is op het kantoor van mijn onderneming. Waar ik echter wel tegenaan loop de laatste tijd is dat veel mensen geen contact kunnen krijgen. Dat zit hem uiteraard voor een deel in het feit dat er niet altijd iemand op kantoor is. Nu mijn onderneming aan het groeien is en het zo langzamerhand tijd wordt om meerdere vestigingen te gaan openen, wordt het ook tijd om een centraal nummer aan te vragen. Het voordeel hiervan is dat je dan niet elke vestiging continu bemand hoeft te hebben. Als alle telefoontjes centraal binnen komen dan maakt het niet uit of de vestiging voor welke het telefoontje bedoeld is, ook daadwerkelijk bemand is of niet. Na mijn lange werkdag ben ik mij eens gaan verdiepen in een 085 nummer aanvragen. Weet er wel een klein beetje vanaf maar om er daadwerkelijk gebruik van te gaan maken, mag ik wel wat meer kennis hebben. Al snel werd mijn aandacht getrokken door de site messagetothemoon.nl. Dit bleek een zeer informatieve site te zijn en alles wat ik wilde weten kon ik daar lezen. De volgende dag heb ik de site nogmaals doorgenomen en toen wist ik het zeker dat ik bij deze site een 085 nummer zou gaan aanvragen. Heel erg ingewikkeld is het niet om een 085 nummer te moeten aanvragen maar er zijn wel een aantal zaken die je helder moet hebben voordat je daadwerkelijk een 085 nummer kunt aanvragen. Hier was ik mij van tevoren niet bewust genoeg van dus een 085 nummer aanvragen duurde iets langer dan dat ik in gedachten had. Met hulp van deze site is het mij gelukt een 085 nummer te kunnen aanvragen. Door deze site heeft mijn onderneming over een paar dagen een centraal nummer. Een 085 nummer aanvragen is niet moeilijk maar wees wel voorbereidt. Deze site kan je daar zeer zeker in bijstaan en zo de lastige zaken voor je op te helderen.

Dit is de site waar u zijn moet als u bijvoorbeeld overweegt om een 085 nummer te willen aanvragen

Een centraal nummer kan voor een onderneming erg handig zijn. Zeker als de onderneming meerdere vestigingen heeft en maar weinig personeel. Echter is het wel belangrijk om de zaken goed te regelen en dat is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Deze site is voor mij echt een aanwinst geweest in het centraliseren van mijn vestigingen.

Wilt u actie ondernemen?

Dankzij de website messagetothemoon.nl, heb ik een centraal telefoonnummer kunnen aanvragen zodat alle telefoontjes van alle vestigingen op een punt binnenkomen. Ben dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij mij goed hebben kunnen adviseren.
  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij in mijn optiek gunstige prijzen rekenen.

Wilt u ook al het telefoonverkeer van uw onderneming of diens vestigingen gecentraliseerd hebben? Dan is het zeker de moeite waard om deze site eens te bekijken. U zult zien dat deze mensen u heel goed van dienst kunnen zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *