Op zoek naar een robotstofzuiger met dweilfunctie?

robotstofzuiger met dweilfunctie

Heb je ze al gezien? de robotstofzuigers die dan maar ook even gelijk je vloer dweilen. Tegenwoordig heb je namelijk robotstofzuiger met dweilfunctie, hiermee zorgt de stofzuiger dat de vloer tijdens het stofzuigen ook gedweild wordt. Bij het aanschaffen van een robotstofzuiger is het wel belangrijk dat je op een aantal punten let. Wanneer je dus iets wil kopen laat je dan goed informeren over het product zodat je er lang van kan genieten.

robotstofzuiger met dweilfunctie

Voordat je er een koopt.

Voordat je een robotstofzuiger met dweilfunctie koopt is het zoals hierboven beschreven belangrijk om op een paar punten te letten. Je moet bijvoorbeeld letten op:

Dweil Methode: je hebt er twee een met een microvezeldoek of een met water. Daarnaast moet je ook letten op de wijze van stofopnamen, dit doe je door de haartjes te bekijken zitten ze in het midden of aan de zijkant? Daarbij let je ook op de volume opvang, zorg ervoor dat de stofzuiger niet te snel vol zit. Tenslotte en misschien wel het belangrijkste de schoonmaakroute, kies je voor willekeurig of systematisch. Wanneer je gaat voor systematisch weet de stofzuiger waar die is geweest en waar niet wat mij super handig lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *