Slotenmaker Zoetermeer

slotenmaker zoetermeer

Is er bij je ingebroken? Schakel altijd snel een slotenmaker in

Wanneer je ontdekt dat er bij je ingebroken is, dan is dat in de eerste plaats natuurlijk een grote schok op persoonlijk gebied. Je bedenkt je dan uiteraard eerst of iedereen in je huishouden wel in veiligheid is. Bovendien controleer je snel of er wellicht (kostbare) goederen zijn gestolen, doe je waarschijnlijk aangifte bij de politie en probeer je eventuele camerabeelden te checken. Ook is het zinvol om na te gaan in hoeverre de sloten van je ramen en deuren de inbraak doorstaan hebben. Bij ook maar het kleinste vermoeden van schade aan de sloten is het raadzaam een slotenmaker Zoetermeer te contacteren voor een algehele check. Lees hieronder waarom.

slotenmaker zoetermeer

Wat kan een goede slotenmaker voor je doen na een onverhoopte inbraak?

Als er bij je ingebroken is, dan is er een goede kans dat er minstens één slot van een raam of deur is beschadigd of zelfs onklaar is gemaakt. Om zeker te weten dat al je sloten nog intact zijn kun je een professionele slotenmaker inschakelen om al deze sloten even met een deskundig oog te laten controleren. Bedenk je hierbij wel dat zelfs als je sloten geen schade hebben, dat er kennelijk toch een inbreker was die mogelijkheid zag om bij je thuis in te breken. Het vervangen van de sloten van je ramen en deuren is daarom toch een aanbeveling waard. Lees in de volgende alinea welke opties je daartoe zoal hebt.

Welke opties heb je zoal als je een nieuw slot wilt?

Sloten voor op deuren en ramen bestaan uiteraard in verschillende uitvoeringen. Hierbij is het aan te raden in ieder geval voor een slot te kiezen met een zogeheten SKG-keurmerk. Van een dergelijk slot mag je er namelijk van uitgaan dat het door inbrekers niet of nauwelijks open te krijgen is. Als je hier extra zekerheid over wilt, neem dan een slot met kerntrekbeveiliging. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *