Waarom hoeft u niet meer met een semafoon te werken?

Onlangs hebben wij bij ons in de winkel een brandoefening gehouden omdat wij graag wilden weten of ons pand voldoende uitgerust was om te zorgen dat iedereen in geval van nood het pand op tijd kon verlaten. Ik heb toen gezien dat wij op heel veel punten faalden en daar schrok ik behoorlijk van. Wij hadden namelijk helemaal geen goede communicatiemiddelen in het pand waardoor het dus zo zou komen dat wanneer er iets gebeurde, wij mensen niet konden laten weten dat zij het pand moesten verlaten. Daar moesten wij dus echt iets aan gaan doen en ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een semafoon kon regelen. Ik had namelijk gemerkt dat het vaak goed is om in noodsituaties met simpele middelen te gaan werken en ik ben daarom gaan kijken waar ik een semafoon kon vinden. Ik heb toen allerlei sites bezocht en ik heb daar steeds goed gekeken wat ik daar aan mogelijkheden kon vinden. Ik heb echter gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van Multibel.nl kon gaan omdat deze site heel veel mogelijkheden te bieden heeft voor mensen die graag een oplossing willen vinden voor dergelijke situaties. Ik heb toen gezien dat ik hier niet een semafoon kon kopen, maar dat ik hier een oplossing kon vinden die eigenlijk heel veel beter was. Ik meende dat ik met ouderwetse middelen moest gaan werken, maar ook dan kun je de plank heel erg misslaan. Ik ben daarom blij dat ik de mensen van Multibel.nl gevonden heb omdat zij mij hebben kunnen laten zien dat ik moest zorgen dat ik met hun app zou gaan werken. Deze bevat namelijk een semafoon en dat was precies wat ik nodig had. Mensen in nood kunnen altijd nog hun telefoon gebruiken en daarom ben ik gaan kijken of wij ook met de app van Multibel.nl konden gaan werken. Dat bleek helemaal niet moeilijk te zijn en omdat op de app dus ook een semafoon te vinden was, leek het mij goed om te zorgen dat ik deze app zo snel mogelijk zou gaan gebruiken.

Deze app heeft een heel goede semafoon

Ik ben blij dat ik ben gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goed app met een semafoon wilde vinden omdat ik anders nooit bij de mensen van Multibel.nl terecht zou zijn gekomen. Mocht u dus ook met een semafoon willen werken, dan kunt u altijd eens kijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben. Ik ben namelijk heel tevreden over het feit dat wij deze mensen benaderd hebben toen wij aan de veiligheid van onze mensen en onze klanten wilden gaan werken in onze winkel.

Wilt u meer lezen?

Mocht u meer willen lezen over de mogelijkheden van deze mensen, dan kunt u:

  • Even naar de site Multibel.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat deze mensen voor u kunnen doen


Ik hoop dat u hier ook goede deals kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *