Wat is HR++ glas?

hr++ glas

Veel mensen hebben natuurlijk een raam in huis. Dit is logisch ander heb je namelijk een afgesloten doos staan waar je dan in woont. Dit is geen pretje. Er zit echter wel veel verschil tussen de soorten glas wat er in kan zitten. Veel mensen weten wel dat er verschil zit tussen dubbel en enkel glas, maar het enige wat ze dan weten is dat enkel glas minder goed is en dat er veel warmte aan verloren gaat. Dubbel glas is dan twee stukken glas tegen elkaar. Hier zit eigenlijk nog veel meer verschil in dan je denkt. Je hebt namelijk ook dubbel glas met spouw. Dan zit er een kleine ruimte tussen het glas waar dan lucht zit. Stilstaande lucht is namelijk heel erg goed in isoleren. Dan heb je ook nog een HR++ glas. Dit is ook dubbel glas met spouw, maar het verschil zit hem in de tussen ruimte. Hier zal dan namelijk geen lucht zitten, maar een edelgas. Dit gas zal er voor zorgen dat het nog beter isoleert. Dat is wat je wilt natuurlijk.

hr++ glas

Enkel glas

Wanneer je enkel glas in je woning hebt zitten is het misschien slim om hier toch nog een keer naar te kijken. Het kan namelijk ook een hoop geld besparen. Als je dan namelijk HR++ glas hebt zitten in plaats van enkel glas dan zul je ook zien dat je veel minder energie nodig hebt om je huis warm te houden. Dit zal dus ook een hoop geld besparen op je energierekening. Dat is natuurlijk super fijn en kan ook de doorslag zijn voor jou.

Speciale ramen

Je hebt ook nog speciale ramen van HR++ glas. Deze hebben dan een speciale coating of een andere aanpassing wat dan zorgt voor een extra mogelijkheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonwering of misschien wel geluidswering. Dit is natuurlijk ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *