Werkbank 200cm

Bekijk de werkbank 200cm en lees hoe handig die zijn. De andere maten zijn:

  • 180 cm.
  • 270 cm.
  • 360 cm.

Zowel voor bedrijven als voor hobby en vrije tijd is een werkbank handig. Omdat werkbanken erg degelijk zijn, is het mogelijk om bij 123magazijninrichting.nl een goede gebruikte te kopen. De mogelijkheden zijn talloos en er is veel mogelijk met de uitvoeringen. Zo heeft Stow een opzetstuk, en is er de verrijdbare werkbank. Werkbank 200cm met een onderboard en de Meta speedrack wat meer het idee heeft van een stelling of inpaktafel. Bij alle werktafels zit het wel goed met de draaglast van honderden kilo’s wat op kan lopen tot twee ton.

Geen bedrijf zonder werkbank

Een werkbank is uiterst handig. Daarbij sta je aan een werkbank meestal in de goede houding wat belangrijk is om gezond te blijven. Als er dan ook nog goed licht op het werkblad is, dan is het helemaal perfect. De meeste werkbanken zijn multifunctioneel inzetbaar en worden dan ook zo gebruikt. Naast kleine reparaties en iets overschilderen is het ook ideaal om een bestelling klaar te maken. Een werkbank is immers ook gelijk die handige inpaktafel. In ieder bedrijf behoort dus een goede werkbank te zijn, en gelukkig zijn de betere werkbanken nu makkelijk en snel te bestellen bij 123magazijninrichting.nl.

Hobby en vrije tijd

Een werkbankje in de schuur, garage of bijkeuken is altijd handig. Dit voor kleine reparaties of om iets over te schilderen. Extra handig is het als het een bankschroefje heeft en een gereedschapsbord. Ook al is onderin op het board een gereedschapskist soms handiger dan gereedschap weggehangen aan een gereedschapsbord. Als er elders een reparatie is dan neem je makkelijk het gereedschap mee. Een werkbank zelf is onverslijtbaar. Vandaar dat er goede gebruikte verkocht worden door 123magazijninrichting.nl. Een werkbank die al deels is afgeschreven bij een bedrijf is altijd voordeliger dan een nieuwe werkbank, maar nog net zo goed bruikbaar voor hobby en vrije tijd.