Zoekt u een ontruimingsalarm dat via uw smartphone werkt?

In onze winkel werken wij veel met mensen die maar korte tijd bij ons werken. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat wij heel eenvoudig werk bieden dat voor de meeste mensen na een jaar geen uitdaging meer heeft. Wij hebben echter gemerkt dat er altijd wel weer nieuwe mensen te vinden zijn die voor ons willen werken, dus wij zorgen er altijd voor dat wij voldoende mensen klaar hebben staan om weer bij ons aan te treden. Wij hebben echter gemerkt dat wij wel voortdurend weer kosten moesten maken om de veiligheid van onze mensen op peil te houden. Wij zorgen namelijk altijd dat wij iedereen een ontruimingsalarm geven omdat wij in een pand werken waar soms met gevaarlijke stoffen gewerkt wordt en dan moet je zorgen dat iedereen een ontruimingsalarm bij zich heeft. Wij hadden altijd een ontruimingsalarm waarbij iedere medewerker een eigen kastje kreeg, maar dat begon op een gegeven moment behoorlijk in de kosten te lopen. Wanneer je namelijk een ontruimingsalarm voor iedereen moet regelen, dan moet je vaak weer opnieuw investeren omdat er weer eens een kastje kapotgaat tijdens het werk, of het is zo dat wij meer kastjes moesten kopen omdat wij weer een grotere groep mensen aan het werk moesten stellen. Wij hebben daarom gekeken of wij ook een ander ontruimingsalarm konden vinden dat via de telefoon bediend kon worden. Dat zou namelijk in een klap heel veel geld besparen en ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goed ontruimingsalarm wilde vinden. Ik heb toen gezien dat er online veel mogelijkheden te vinden waren, maar dat ik naar de site van multibel.nl moest gaan wanneer ik echt een goede oplossing wilde vinden. De mensen van dit bedrijf hebben namelijk heel goede beoordelingen van hun klanten gekregen en ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik deze site gevonden heb. Ik heb de info hier even grondig doorgenomen en hoe meer ik las, hoe meer ik wist data wij moesten zorgen dat wij met dit ontruimingsalarm konden gaan werken.

Dit ontruimingsalarm bevalt ons heel erg goed

Wij hebben gemerkt dat sinds wij de overstap gemaakt hebben naar dit ontruimingsalarm, wij heel veel eenvoudiger kunnen zorgen dat iedereen met een alarm uitgerust is. Je kunt namelijk gewoon een app op je telefoon downloaden en vervolgens kun je het ontruimingsalarm van multibel.nl gebruiken. Ik ben daarom blij dat wij op deze manier konden gaan werken want dit scheelt ons veel gedoe en onze mensen hoeven niet allemaal meer een speciaal kastje mee te slepen. Dit was de oplossing die wij nodig hadden.

Sluit dit systeem ook aan bij uw wensen?

Mocht u ook graag met dit alarm willen gaan werken, dan kunt u:

  • Even naar de site multibel.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om uw wensen met een specialist door te nemen

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft. U zult zien dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat u voor een goede prijs geholpen kunt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *